Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@02:58:16 GMT

محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های تاریخ اندروید و اپل

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۰۵۰۲

محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های تاریخ اندروید و اپل

ساعت 24-تقریبا دوازده سال از آغاز به کار اپ‌استور می‌گذرد. در ژوئیه سال 2008 این پلتفرم، متولد و خیلی زود تبدیل به یک پدیده فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شد.براساس داده‌های ارایه شده توسط پورتال استاتیستا (statista) در حال حاضر اپ‌استور، دو میلیون برنامه به کاربران خود ارایه می‌دهد و نسبت به گوگل‌پلی (google play)، فروشگاه اندرویدی که 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 میلیون گزینه را در دسترس کاربران گذاشته، در رده دوم قرار دارد.

در مجموع، این دو پلتفرم، صنعتی میلیارد دلاری را تشکیل می‌دهند که انقلابی در کسب و کارهای مختلف بوجود آورده است.

اما موفق‌ترین برنامه‌ها در تاریخ این دو سیستم‌عامل پیشرو برای تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها چیست؟

بیشترین برنامه‌های دانلود شده از اپ‌استور

اگرچه اپ‌استور برنامه‌های کمتری نسبت به رقیب اصلی خود یعنی گوگل‌پلی ارایه می‌دهد ولی درآمد بالاتری نسبت به آن کسب می‌کند.

برای مثال، طبق اعلام پایگاه  سنسورتاور (Sensor Tower)، بین ژانویه و ژوئن سال 2018، اپ‌استور  22.6 میلیارد دلار، در مقایسه با 11.8 میلیون دلار گوگل‌پلی،  فاکتور صادر کرده است.

رتبه‌بندی بیشترین برنامه‌های دانلود شده در طول ده سال عمر  اپ‌استور (البته بدون احتساب بازی‌های ویدئویی) :

 1- فیس‌بوک

2- پیام‌رسان فیس‌بوک (Facebook Messenger)

3- یوتیوب

4- اینستاگرام

5- پیام‌رسان واتساپ

6- نقشه گوگل (Google Map)

7- اسنپ‌چت

8- اسکایپ

9- وی‌چت

10- نرم‌افزار کیوکیو (QQ)

 نکته قابل توجه اینکه، فیس‌بوک و گوگل، شش مکان اول را با چهار برنامه از شرکت مارک زاکربرگ، به خود اختصاص داده‌اند. رتبه‌های نهم و دهم نیز دو شرکت چینی هستند که پیام‌رسانی فوری را ارائه می‌دهند: وی‌چت و کیو کیو، هر دو از غول فناوری، تنسنت (Tensent).

بیشترین برنامه‌های دانلود شده از گوگل پلی

 اگرچه اندروید یکی از پرکاربردترین سیستم‌عامل‌های جهان است، درآمد گوگل‌پلی همچنان نسبت به برنامه‌های اپ‌استور عقب مانده است.

 بدون در نظر گرفتن بازی‌های ویدئویی، لیست زیر، ده برنامه با بیشترین تعداد دانلود، در تاریخ این شرکت را نمایش می‌دهد :

1- فیس‌بوک

2- پیام‌رسان واتساپ

3- اینستاگرام

4- پیام‌رسان فیس‌بوک

5- آنتی‌ویروس کلین‌مستر ( Clean Master )

6- یوتیوب

7- آنتی‌ویروس سکیوریتی‌مستر ( Security Master )

8-مرورگر یوسی (UC)

9- اسنپ‌چت

10- سرویس گوگل‌پلی

رده‌های برتر به لیست اپ‌استور شباهت زیادی دارد. اگرچه تسلط فیس‌بوک را می‌توان در مورد اندروید حتی با وضوح بیشتری مشاهده کرد، جایی که چهار رتبه اول را اشغال می‌کند.

مدال نقره مشترک تعلق می‌گیرد به شرکت توسعه‌دهنده چینی چیتاموبایل (Cheetah Mobile) با دو آنتی‌ویروس و شرکت گوگل با دو نرم‌افزار یوتیوب و گوگل‌پلی.

در نهایت، لیست 10 نرم‌افزار برتر تاریخ اندروید با یک شرکت چینی دیگر به نام یوسی‌وب(UCWeb)، ارائه‌کننده مرورگر یوسی (UC)، به پایان می‌رسد.

اما برای بسیاری مانند من، این دو لیست یک معنا بیشتر ندارند: آینده از آن چینی‌هاست.

آی تی رسان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گوگل پلی اپ استور فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی در نامه‌ای به معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد که بر اساس قانون احکام دائمی هر گونه وضع مالیات یا عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.

به گزارش ایسنا. در متن نامه محمدهادی عبادی - معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی - به سرپرست معاونت توسعه و بازرگانی وزارت جهادکشاورزی - آمده است:

عطف به مکاتبه اتاق ایران به تاریخ ١٧ اردیبهشت ١٤٠٣ با موضوع «اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی و عدم رعایت آیین‌نامه لزوم ثبت و اطلاع‌رسانی مقررات مرتبط با محیط کسب و کار» و پیرو مکاتبه ای به تاریخ ٢٥ دی ماه ١٤٠٢ درخصوص فرایند قانونی وضع عوارض صادراتی بر کالاها، اعلام می‌دارد: 

اولاً، به موجب ماده (۳۳) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب١٠ بهمن ١٣٩٥، هر گونه وضع مالیات یا عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.»

ثانیاً، وفق تبصره اصلاحی ماده (۴) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب  ٨ تیر ١٣٩٠، «کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به صدور و ورود کالا منحصراً از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام می‌گردد.

ثالثاً، وفق ماده (۶) آیین‌نامه لزوم ثبت و اطلاع‌رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار به تاریخ ٩ اردیبهشت ١٤٠٢، مقررات بدون ثبت و انتشار آنها در پایگاه مذکور لازم‌الاجرا نخواهد بود.

لذا، مقتضی است ضمن همکاری موثر در رعایت احکام قانونی مذکور، به قید فوریت درخصوص رفع هر گونه موانع در صادرات کالاها بدون طی فرایند قانونی اقدام کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • کیش دستوری به پیامک بانکی